info@interiorismoadaptado.es

MILLOREM L'ACCESSIBILITAT
A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

CONTACTE


Estàs pensant en fer una reforma per millor l'accessibilitat i mobilitat dins del teu habitatge? Necessites tenir un bany adaptat a les teves necessitats amb la màxima seguretat, per evitar situacions de risc?


En INTERIORISME ADAPTAT som especialistes en reformes per a gent gran, discapacitada i amb problemes de mobilitat de totes les edats. Ja que estem especialitzats en Accessibilitat Universal, Disseny per a tothom, així com l'aplicació de les normes DALCO d'Accessibilitat Global, que permeten la utilització d'una sèrie de criteris per a l'accessibilitat a l'habitatge, relacionades amb la Deambulació, Aprensió, Localització i Comunicació. Des de 2007 pertanyem a l'ASSOCIACIÓ NACIONAL DE INTERIORISME ADAPTAT.


El primer pas per a poder valorar les teves necessitats i realitzar un estudi personalitzat és que un Tècnic en Accessibilitat de INTERIORISME ADAPTAT s'acosti al teu domicili i faci un informe valoratiu, sense cap compromís. I d'aquesta manera podrem començar a dissenyar la millor solució per al teu habitatge.

Nom  
E-mail  
Telèfon  
Codi postal  
Missatge  
  

Telèfon:

+34 620 945 382 / 935 114 982

E-mail:

info@interiorismoadaptado.es

Direcció:

Avda. Francesc Layret 2 Despatx 8-2

 08208 - Sabadell - Barcelona

 

*Degut al COVID-19 totes les visites a les nostres oficines seran amb cita prèvia. I totes les feines en domicilis s'efectuaran sota les Normatives Sanitàries per Intervencions Domiciliàries. *

Gràcies a la nostra xarxa de col·laboradors, cobrim tot el territori nacional