info@interiorismoadaptado.es

MILLOREM L'ACCESSIBILITAT
A PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

BANY ACCESSIBLE

La distribució de l'espai és fonamental a l'hora de dissenyar un bany, mirar totes les possibilitats i disposar dels materials més NOUS així com els professionals que els manipulin.

COCINA ADAPTADA

Hemos realizado un importante trabajo de coordinación con diferentes proveedores para incluir mecanismos eléctricos y así conseguir crear ESPACIOS ADAPTADOS, donde conviven funcionalidad y estética.

ADAPTACIÓ DE L'ENTORN

Aconseguir que el nostre entorn sigui accessible depèn en gran mesura de com distribuïm els espais i el mobiliari. La seva ubicació es determinarà en funció de les NECESSITATS de cada família.

ADAPTACIÓ DE L'HABITATGE

Una casa sense obstacles, aquest és l'objectiu que persegueix INTERIORISME ADAPTAT. Amb aquesta iniciativa s'aconsegueix que persones amb limitacions de mobilitat puguin fer ús de casa amb els menys impediments possibles. Disposar de la màxima autonomia i seguretat en l'habitatge per a tots els membres de la família. "Com a casa enlloc"

ADAPTACIÓ DE L'HABITATGE

Dotar d'espais específics per a cadires de rodes, preveure punts de suport per a persones amb PROBLEMES DE MOBILITAT, adaptar les zones d'estada i descans a les preferències dels usuaris són intervencions senzilles i gairebé sense cost que poden millorar de manera significativa el dia a dia de moltes persones.